Catalunya som tots

13.11.06

La línia d'alta tensió

De més verdes en maduren. Aixó no toca ni quarts ni hores. Encara no han començat i ja estem en un creuament de manifestacions totalment contradictóries.

La primera i pública està sent la, ja famosa, línia d’alta tensió. Encara no han format govern i cadascú va per lliure. L’entesa es desfà, l’entesa es desenten, l’entesa fa aigües, l’entesa, senzillament, ha quedat enganxada a la corrent de la línia d’alta tensió.

Fins aviat amics!!

3 Comments:

At 12:19, Anonymous Anònim said...

Una cosa. Tot i que CiU ha declarat que vol fer la línia, a la manifestació hi havia membres de CiU (alcaldes...). I el president del moviment anti-línia és de CiU.

Això és una contradicció?. O només és una dualitat si es tracta dels altres partits i no del teu?. Et prego una resposta, gràcies.

 
At 21:08, Anonymous Anònim said...

Benvolgut no estem parlant del posicionament de CIU, federació de partits al quals jo pertanyo a un, sino del possible funcionament de l'entesa. Aprofito per dir-te que davant de tot existeix alló que s'anomena democràcia i vull entendre que aquest fet és el que porta a diferentes persones vinculades totes elles a CIU a tenir posicionaments diferents. Possiblement un dels problemes de CIU es que és molt democràtica, pero d'aixó ja em parlarem un altre moment si et ve de gust.
Atentament,
Matías

 
At 23:23, Anonymous Anònim said...

potrebo, da preverijo:)

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home